Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ένιωσαν πίεση όταν επέλεξαν τα ονόματα των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις, ενώ το καθένα από τα ονόματα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Εκτός, όμως, από τα ονόματα των παιδιών τους, και τα ονόμαζα του πριγκιπικού ζεύγους έχουν τη σημασία τους. Μάλιστα, το πρώτο όνομα της Κίτ έχει άρωμα Ελλάδας, όπως και του γιου της Τζορτζ.

Πρίγκιπας Τζορτζ

Το όνομα Τζορτζ (George) προέρχεται «από το ελληνικό όνομα Γεώργιος (εργάτης της γης)», το οποίο προέρχεται από το ge, που σημαίνει «γη» και το ergon, που σημαίνει «έργο». Όποιος έχει αυτό το όνομα είναι «γοητευτικός, πνευματώδης και γενικά χαρούμενος άνθρωπος», όπως περιγράφεται στο ohbabynames.com.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Το Babycentre.co.uk αναφέρει ότι «η Σάρλοτ (Charlotte) είναι η γυναικεία απόδοση του ονόματος Charles», που σημαίνει «ελεύθερος άνδρας» και εξηγεί επίσης ότι «το όνομα έγινε δημοφιλές από τη βασίλισσα της Αγγλίας Charlotte τον 18ο αιώνα».

Τα κορίτσια με το όνομα Charlotte «έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο και γοητεία που τις κάνει διασκεδαστικές».

Πρίγκιπας Λούις

Ο Λουίς (Louis) είναι «η γαλλική εκδοχή του “Ludwig” και σημαίνει διάσημος πολεμιστής», αναφέρει το babycentre.co.uk. ενώ εκτός από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές όνομα στη Γαλλία.

Ο Louis αναφέρεται ως «προσωπικότητα που ακολουθεί τους κανόνες και είναι συντηρητικός από τη φύση του».

Το πρώτο όνομα της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι Αικατερίνη (Catharine) και προέρχεται από το ελληνικό «καθαρός», ενώ το όνομα του Γουίλιαμ (William) προέρχεται «από το αρχαίο γερμανικό όνομα Willahelm, από το wil, που σημαίνει “θέληση, επιθυμία“».Το ολόκληρο όνομά του σημαίνει «αποφασιστικός προστάτης».

Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το εντυπωσιακό σχολείο των παιδιών τους & τα δίδακτρα

Η μέθοδος που ακολουθούν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ