Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από την επίθεση υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο το βράδυ (ώρα Κύπρου) της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου.

Ένας από τους οπαδούς του Τραμπ που φωτογραφήθηκε κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, είναι ο ένθερμος οπαδός της συνωμοσίας QAnon. Πρόκειται για τον Jake Angeli, ο οποίος έχει μακρά δράση στο όλο «κίνημα». Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο των social media από την πρώτη στιγμή.

Ο Angeli έχει λάβει μέρος σε πολλές κινητοποιήσεις έξω από το Καπιτώλιο, από το 2019 μέχρι σήμερα, στο πλευρό του Τραμπ. Ο ίδιος έχει δηλώσει μάλιστα πως κυκλοφορεί ντυμένος ως άλλος Βίκινγκ, για να τραβήξει την προσοχή, έτσι ώστε να μπορεί να… μεταλαμπαδεύσει τις ιδέες του Q στον έξω κόσμο.

Πάντως τα social media σε Ελλάδα και Κύπρο πήραν φωτιά, παρατηρώντας μια μεγάλη ομοιόρητα του Jake με τον δικό μας Στέφανο Μιχαήλ. Ο ίδιος μας “ενημέρωσε” από τα social media ότι δεν είναι αυτός ενώ έκανε repost με φωτογραφίες που καταδεικνύουν την ομοιότητα, κάνοντας χιούμορ με τα στοιχεία που τους συγκρίνουν.

Δείτε σχετικές φωτογραφίρες και όσα έγραψε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ