Ο MasterChef  Σταύρος Βαρθαλίτης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά όπου μίλησε και για τη συμφωνία με τον Σταύρο Γεωργίου να μοιραστούν το έπαθλο του νικητή.

Πώς είναι η ζωή σας ως… MasterChef;

Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι’ αυτό δεν σταματώ  να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από τον διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή.

Μοιραστήκατε το χρηματικό έπαθλο με τον φίλο σας Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος ήταν και εκείνος φιναλίστ. Σπάνιο αυτό που κάνατε.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Σταύρο και νιώθουμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε πει κάτι και έπρεπε να τα βρούμε μεταξύ μας. Ο λόγος μεταξύ φίλων πρέπει να κρατιέται, παρ’ όλες τις δυσκολίες που επικρατούν εκεί έξω, με κλειστά τα μαγαζιά και μια οικονομία που καταρρέει. Αν είναι σπάνιο, δεν γνωρίζω. Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε κάτι, πρέπει να γίνεται με κάποιον τρόπο και να τηρείται ο λόγος. Πιστεύω πως το συναίσθημα και των δυο μας ήταν εκτίμηση και αγάπη και ότι όλο αυτό που είχαμε φτιάξει στο παιχνίδι –παρόλη την απόσταση που έχουμε τώρα- και το έντονο συναίσθημα που είχαμε αποκτήσει, λόγω του εγκλεισμού, ήταν αληθινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ