Ο Kύπριος σεφ που είχε διαγωνιστεί στο “Masterchef” 4 έχει γίνει πρόσωπο συζήτησης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου κου», ο Σταυρής μίλησε για την εμπειρία του στις γυναίκες και για το πως έγινε η γνωριμία του με την τωρινή σύντροφο του, Έλενα Κανναουρίδου.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώρισε την μελαχρινή καλλονή από την Λάρνακα εντελώς τυχαία, σε ένα κατάστημα ένδυσης από το οποίο ψώνιζε συχνά.

Με την Έλενα γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία. Είχαμε έναν κοινό γνωστό. Πήγα να πάρω στο μαγαζί που δούλευε ρούχα. Και την είδα μπροστά μου. Μόλις την είδα λέω “αυτή είναι έπιπλο”. Μου είπε αν θέλω να με βοηθήσει και κόμπλαρα. Το ίδιο βράδυ ή το επόμενο βγήκαμε έξω και τη γνώρισα. Ήρθαμε πολύ κοντά. Την πρώτη μέρα που ήρθε στο σπίτι μου έβαλε τα παπούτσια της άνω κάτω. Τώρα τα βάζει όλα στοιχισμένα. Έχουμε το ίδιο τατουάζ τυχαία. Μας το είχε κάνει και ο ίδιος artist. Καρμικό

Μάλιστα, ανέφερε πως η νεαρή Έλενα έχει μάθει πράγματα από εκείνον και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός, πως όταν η ίδια είχε επισκεφθεί το σπίτι του στην αρχή είχε αφήσει τα παπούτσια της άνω – κάτω, αλλά τώρα έμαθε να τα τακτοποιεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ