Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του πλάνα, τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Αρχικά, μίλησε για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, τονίζοντας: «Βιώσαμε τον θάνατό του και ξαναθυμηθήκαμε ποιοι είμαστε σε σχέση με αυτό το πρόσωπο. Ήταν ένας άνθρωπος βαθύτατα, πολιτικός, αριστερός και τεράστιος δημιουργός. Παγκόσμιος», ενώ σε άλλο σημείο είπε πως «τα κόμματα πια είναι τελείως ντεμοντέ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Κώστα Τσουρό και το “Mega Καλημέρα“, ο Σταμάτης Κραουνάκης ρωτήθηκε για το αν έχει ζήσει καλλιτεχνική ασέβεια, με εκείνον να αναφέρεται στη σύγκρουση που είχε με τη Μαρινέλα.

«Μια φορά είχα σύγκρουση με τη Μαρινέλα, αλλά κράτησε λίγο. Είχε κάνει μια διασκευή στη “Μαλάμω” αλλά δεν θέλω να τη θυμηθώ γιατί την αγαπώ. Της είχα στείλει εξώδικο».

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος των ρώτησε και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, καθώς και σε εκείνη είχε κάνει εξώδικο. «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από τραγούδι μας που απαντά “Θέλω να βγάλω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή και νομίζω ότι έχουμε μετανιώσει όλοι. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ σε εκείνη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία», και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν πλέον επικοινωνία, λέγοντας: «Δεν μου λείπει η παρέα της. Έχω άλλη παρέα», δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, καθώς υπογράφει τα καινούργια της τραγούδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ