Είναι αναμφισβήτητα ένα από τους πιο δημοφιλείς τράπερς της χώρας και κάθε single που κυκλοφορεί ο Snik σημειώνει τεράστια επιτυχία, με τις θεάσεις στο youtube να ξεπερνούν πάντοτε το 1 εκ. προβολών.

Ο τραγουδιστής του “Wet“, λοιπόν, μένει σε μια εντυπωσιακή μονοκατοικία στην Πεντέλη, όπου συγκατοικούσε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και αρκετές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία, η οποία διαθέτει μεγάλο κήπο και πισίνα και ο Snik συνηθίζει να περνά αρκετό χρόνο εκεί, τόσο με τους φίλους του όσο και με τον αγαπημένο του σκύλο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτγραφηθεί σε διαφορετικά σημεία του κήπου του, καθώς όπως φαίνεται αποτελεί αγαπημένο μέρος του!

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού εντυπωσιακός, αλλά και ο εσωτερικός. Το σαλόνι του είναι πραγματικά μεγάλο και διαθέτει τζάκι και μια τεράστια τραπεζαρία.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τράπερ διαθέτει και playroom, στο οποίο είναι τοποθετημένο ένα μπιλιάρδο και εκεί περνά επίσης αρκετό χρόνο με τους φίλους του και τους guests που τον επισκέπτονται.

Από την άλλη, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μοιραστεί αρκετές εικόνες από το εν λόγω σπίτι, με την ίδια να ποζάρει μέσα και έξω και να δίνει στους followers της μια γεύση από το ομολογουμένως καλαίσθητο αυτό σπίτι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ