Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Γιάννη Κωστίκα και το INFO Greece, ο φετινός εκπρόσωπος της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision, Sandro Nicolas.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι που θα “μαγέψει” την Ευρώπη, ο ίδιος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νόημα και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τον στοίχο του τραγουδιού και δίνει μια πρώτη γεύση.

Ο νεαρός καλλιτέχνης αισθάνεται αυτοπεποίθηση και υπόσχεται δημοσίως πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να κάνει υπερήφανους τους υποστηρικτές του και τη πατρίδα μας.

Η βάση του τραγουδιού είναι ότι σκεφτήκαμε κάτι αυθεντικό, αληθινό το οποίο προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου. Αναφέρεται στο πως μπορείς να “τρέξεις” μακριά από το σκοτάδι, στα προβλήματα που μπορεί να έχω έρθει αντιμέτωπος σε κάποιο στάδιο της ζωής και πως κατάφερα να τα ξεπεράσω. Είναι σημαντικό να μιλάς ευθέως για αυτά και πως τα αντιμετωπίζεις. Έγραψα το τραγούδι μαζί με τον υπέροχο Alfie και τους Octavian και Sebastian που είναι στο Βερολίνο. Ο παραγωγός του κομματιού είναι ο Teo Arkitekt. Είναι κορυφαίοι συνθέτες και παραγωγοί. Είναι ένα τραγούδι ιδιαίτερο κι ίσως και λίγο εκτός των πλαισίων που έχω συνηθίσει να ερμηνεύω, όμως το δυνατό του μήνυμα σε συνδυασμό με όσα ήδη ετοιμάζουμε σκηνικά μας κάνει να νιώθουμε ότι θα κάνουμε περήφανους όλους εσάς που μας στηρίζετε. Αυτό μετρά πάνω από όλα

Nα υπενθυμίσουμε πως το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 6 Μαρτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ