Ο Sam Smith μίλησε για το πώς είναι να είσαι μη δυαδικό άτομο ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα, μιλώντας στο Apple Music 1. O τραγουδιστής περιέγραψε τα όσα βιώνει και έχει βιώσει, ενώ αποσαφήνισε ότι πλέον η προσωπική του ζωή είναι σε πολύ καλό σημείο.

«Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν με τα τρανς μη δυαδικά άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τι συμβαίνει στο δρόμο. Δέχομαι λεκτική κακοποίηση στο δρόμο περισσότερο από ποτέ; Hταν το πιο δύσκολο κομμάτι, νομίζω. Ήμουν στο σπίτι μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και μου φώναζαν. Κάποιος με έφτυσε. Είναι τρελό», ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο Sam Smith συνέχισε εκφράζοντας την ανησυχία του ότι είναι ακόμη χειρότερο για τους νέους που δεν είναι διάσημοι. «Αυτό που βρίσκω δύσκολο σε αυτό είναι ότι, αν αυτό συμβαίνει σε μένα και είμαι διάσημος, είμαι ποπ σταρ, μπορείτε να φανταστείτε τι νιώθουν τα άλλα παιδιά, όπως τα queer παιδιά; Και είναι τόσο λυπηρό που βρισκόμαστε στο 2023 και αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Είναι εξαντλητικό και ειδικά στην Αγγλία».

sam smith

Η προσωπική τους ζωή, όμως έχει βελτιωθεί! «Έχω λοιπόν δύο πλευρές, πραγματικά. Η προσωπική μου ζωή και μετά η δημόσια ζωή. Και στην προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει ούτε ένα αρνητικό. Η οικογένειά μου, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Αλλά επικοινωνούν μαζί μου τώρα με ακόμα καλύτερο τρόπο», εξομολογήθηκε.

«Η ερωτική μου ζωή έγινε καλύτερη. Αισθάνομαι αξιαγάπητος. Νιώθω άνετα και φοράω αυτά που θέλω. Από τότε που άλλαξα τις αντωνυμίες μου, ένιωσα σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Μακάρι να ήξερα ποιες ήταν οι λέξεις όταν ήμουν στο σχολείο. Είμαι αυτός που είμαι και αυτός που ήμουν πάντα», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ