Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σύμφωνα με την Marca, είναι κοντά σε συμφωνία με την… Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που θα ήθελε από ομάδες που συμμετέχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα και έτσι, δεν αποκλείεται να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων του.

Κάπου εκεί μπαίνουν στην εξίσωση τα τρελά λεφτά που μπορούν να του προσφέρουν κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ φέρεται να είναι εκείνη που του έχει στρώσει χαλί με πετροδόλαρα!

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα μπορεί κάποια άλλη ομάδα να το κοντράρει και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες) κοντά στα 500 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μένει να δούμε εάν θα απαντήσει θετικά.

Πηγή: Alphanews.Live

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ