Απόλυτη επιτυχία για τον 1ο προκριματικό των Ελληνικών καλλιστείων Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2022! Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων Πάνος Ζήνας και η επταμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της μόδας και του καλλιτεχνικού χώρου, καλωσόρισαν στo “Fantasia Live” τις φιναλίστ του 1ου προκριματικού του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2022 και συνομίλησαν με τη κάθε μια ξεχωριστά.

Ο χώρος του “Fantasia Live” γέμισε από νέα κορίτσια, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα ομορφιάς και κατέφθασαν από όλη την Ελλάδα στο ραντεβού με το μέλλον και τα όνειρά τους.

Η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, τη Μις Ελλάς 2015 Κατερίνα Στικούδη, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα , η οποία θα αναλάβει και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας.

καλλιστείων
Ο Πάνος Ζήνας μαζί με τις φιναλίστ του 1ου Προκριματικού Διαγωνισμού των Καλλιστείων Star Hellas – Miss Hellas-Miss Young 2022

Οι υποψήφιες κρίθηκαν στην εμφάνιση με μαγιό και στη συνέντευξη. Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας των υποψηφίων, στην εκδήλωση αυτοπεποίθησης της προσωπικότητάς τους αλλά και των στόχων που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό όφελος.

Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.

Πάνος Ζήνας-Άννα Παυλίδου-Γιώργος Μεστούσης-Μάρθα Παπαχρυσάνθου

Οι φιναλίστ μετά από μία σειρά προετοιμασιών, που πρόκειται να ακολουθήσει, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Η αναμέτρηση προβλέπεται σκληρή, καθώς η ομορφιά θα πρωταγωνιστεί στα social media του διαγωνισμού καθημερινά, όπου και θα μπορείτε να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας φιναλίστ.

Η παρουσιάστρια του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου πρόκειται να είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η συμφωνία κλείδωσε πριν μερικές ημέρες. Η βραδιά του τελικού των εθνικών καλλιστείων θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Athens, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Hello.gr η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από celebrities της χώρας.

Ιωάννα Σουλιώτη-Λάκης Γαβαλάς
Σάσα Σταμάτη
Άννα Παυλίδου-Galena Belikova-Πάνος Ζήνας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ