Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από το μουσικό στερέωμα, όμως τα τραγούδια του ηχούν ακόμα στα ραδιόφωνα και τραγουδιούνται από πολλούς. Ο δημοφιλής και σπουδαίος ερμηνευτής μίλησε στη Σεμίνα Διγενή και στο podcast της στη Real και αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα, αλλά και στην σύζυγό του, Μαρία.

«Ήμουν 20 χρόνια τραγουδιστής της πείνας, χωρίς μεροκάματα, δεν ήμουν γνωστος. Τραγουδάω 34 χρόνια τώρα», ανέφερε ο τραγουδιστής με ειλικρίνεια και ταπεινότητα.

Ο Πασχάλης Τερζής, όμως, αναφέρθηκε στη νέα ζωή του, μακριά από το τραγούδι, αλλά και στους γονείς του, οι οποίοι ήταν επιφυλακτικοί για το επάγγελμα του τραγουδιστή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μητέρα του καλούσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ζητούσε τραγούδια του.

Πασχάλης Τερζής

«Έχω επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όμως, το γεγονός ότι με θυμούνται οι φίλοι μου και με αγαπούν με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. Ήμουν 10 χρόνια τραγουδιστής κι ο πατέρας μου δεν είχε έρθει να με ακούσει. Μια φορά με ρώτησε “τραγουδάς καλά;”. Τραγουδάς σαν τον Καζαντίδη;”, του λέω “όχι”. Η αιτία για να έρθει να με ακούσει ήταν ο Ξανθόπουλος και μού είπε ότι τραγουδούσα καλύτερα», είπε ο Πασχάλης Τερζής.

«Δεν φανταζόμουν οτι θα γίνω επαγγελματίας τραγουδιστής, γιατί ήμουν ένα πολύ ντροπαλό παιδί. Οι γονείς μου είχαν μια άποψη για τη νύχτα κι η μητέρα μου μού είχε πει “γιατί αγόρι μου εσύ τραγουδιστής, εσύ είσαι καλό παιδί”. Έκανα αυτό που ήθελα κι αφού είδε ότι δεν άλλαξα άρχισε να τής αρέσει. Η μητέρα μου έπαιρνε κρυφά στους ερασιτέχνες σταθμούς και ζητούσε να βάλουν τραγούδια μου, λέγοντας να βάλετε το παιδί μου, είμαι του Πασχάλη η μάνα“», συμπλήρωσε. Ακόμα, ο Πασχάλης Τερζής αναφέρθηκε στο πρώτο επάγγελμά του, λέγοντας: «Πουλούσα μαξιλαράκια στα γήπεδα με ένα καροτσάκι».

Ο ερμηνευτής είναι παντρεμένος με την κυρία Μαρία, και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ειλικρινή εξομόλογηση για εκείνη: «Δεν θα άντεχε καμιά άλλη γυναίκα όσα άντεξε η γυναίκα μου. Σχολούσα, ξυπνούσα και μιλούσαμε μετά από 5 ώρες. Δεν τολμούσε να με ρωτήσει τι έχω. Ήξερε τον χαρακτήρα μου και ανοιγόμουν μόνος μου. Το πιο μεγάλο κατόρθωμά μας είναι ότι έχουμε να κοιμηθούμε 35 χρόνια μαζί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ