Ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα που τραγουδούσε με το κέντρο Εμπατή North, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας» αναφέρει και αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία του.

Πάνος Καλίδης

Η Κατερίνα Στανίση, με την οποία συνεργαζόταν ο Πάνος Καλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Αποκλείω να είχε διαφορές με συνάδελφο».

Ο Πάνος Καλίδης εμφανίστηκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή, λέγοντας: «Το μήνυμα που ανέβασα το ανέβασα σε συνεννόηση με την εταιρεία μου τη Heaven. Δεν ήθελα να δώσω έκταση, ούτε περισσότερη ούτε λιγότερη. Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε μένα ως καλλιτέχνη ούτε και στην επιχείρηση. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα πάνω στον τρόπο εργασίας μας».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ