Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, πραγματοποίησαν μια νυχτερινή έξοδο και βρέθηκαν με τους συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού στον «Σασμό» σε μεξικάνικο μαγαζί του κέντρου της Αθήνας.

Ο Ορφέας και η Γεωργία πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν χαρούμενοι, ενώ η εμφάνιση της Γεωργίας Κρασσά ήταν με street διάθεση.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς ο ερχομός του γιου τους τούς προσφέρει ευτυχία, όπως και ο γάμος τους. Το μυστήριο τελέστηκε παράλληλα με το μυστήριο της βάφτισης του γιου τους, Αχιλλέα.

«Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με τη σύντροφό μου Γεωργία. Κάθε μέρα ακόμα περισσότερο. Γιατί το πλάσμα που έχει έρθει στη ζωή μας τα έχει φωτίσει όλα», είχε αναφέρει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε τηλεοπτική συνέντευξη στο «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός και η σύζυζγός του υποδέχτηκαν τον γιο τους τον Απρίλιο του 2021, ενώ όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους είχε αναφέρει:  «Είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία. Τόσο μεγάλη στιγμή και ξεκλείδωμα». Μάλιστα, η φωτογραφία που είχε μοιραστεί συγκίνησε μεγάλη μερίδα κόσμου.

photos: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ