Ο ηθοποιός της σειράς “Σασμός” Ορφέας Αυγουστίδης και η η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά του Alpha Κύπρου παραχώρησαν συνέντευξη στο “Happy Day” για το νέο σήριαλ, ενώ ο ηθοποιός αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

Αρχικά, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε τα κοινά χαρακτηριστικά αλλά και τις διαφορές που έχει με την ηρωίδα της “Καλλιόπη”, και υπογράμμισε: «Αν μου πείραζε κανείς τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου δεν ξέρω τι θα έκανα και να μην αφήσει ο Θεός να συμβεί αυτό». Παράλληλα, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήθελε πάντοτε να παίξει με τον γιο της σε σειρά και υπογράμμισε ότι είναι ευλογία που συνέβη.

https://www.instagram.com/p/CQdZXC9HM4c/

Σε άλλο σημείο, έκανε λόγο για τον εγγονό της και όπως είπε όταν την κοιτάζει είναι κάτι μαγικό. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι αυτό που νιώθει δεν περιγράφεται, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα παρέμβει στον τρόπο που η νύφη της θα μεγαλώσει το παιδάκι, αλλά θα δώσει τις συμβουλές της αν της ζητηθεί.

https://www.instagram.com/p/CTjKXTsK0pv/

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος απολαμβάνει την πατρότητα, καθώς απέκτησε το πρώτο του παιδάκι με τη σύντροφό του Γεωργία, μίλησε για τον γιο του, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Είναι περίεργο και ωραίο και το έχουμε βρει. Γίνεται κάτι ενδιαφέρον και υπάρχει κάτι τρισδιάστατο στη σχέση μας», είπε στην Όλγα Λαφαζάνη και προσέθεσε: «Είναι πολύ ωραία τα πράγματα με τον γιο μου. Ασχολούμαι πολύ μαζί του και το έχω βρει από πολύ νωρίς», ενώ όπως δήλωσε βοηθά τη σύντροφό του καθώς θέλει να είναι κομμάτι και «ένα από τα δύο θεμέλια». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα τον ονομάσουν Αχιλλέα Κωνσταντίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ