Ο σκηνοθέτης του “No Time to Die” Cary Joji Fukunaga και ο διάσημος star Daniel Craig εξομολογήθηκαν πως το φινάλε επρόκειτο να είναι διαφορετικό.

Στην ταινία, ο James Bond εμφανίζεται μέσα από μια φλόγα, και επιδιώκει να σώσει το έρωτά του Μαντλίν και την κόρη τους Ματθίλδη. Όταν οι πύραυλοι χτυπούν, εκείνες σώζονται όμως ο Bond πεθαίνει.

Σε συνέντευξη στο “Variety”, λοιπόν, ο Daniel Craig και ο σκηνοθέτης αποκάλυψαν ότι ο θάνατος του Bond έγινε σχεδόν από μια αδέσποτη σφαίρα: «Μια σφαίρα, σαν μια ανώνυμη σφαίρα, τη θυμάμαι. Αλλά απλώς φαινόταν ότι ένας θάνατος με συμβατικά όπλα δεν θα ήταν κατάλληλος», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ο Craig πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το σημαντικό ήταν ότι όλοι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση τραγωδίας. Η ιδέα ότι υπάρχει ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα, ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι και δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα γι’ αυτό»

Το “No Time To Die” έλαβε θετικές κριτικές, ενώ «η μάχη για την αντικατάσταση του Daniel ως “007” είναι “ανοιχτή”», σύμφωνα με την επικεφαλής της “MGM”, Pamela Abdy. Ο Idris Elba θεωρείται πιθανός “007”, αλλά πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ήταν σε πρώιμες συζητήσεις για να παίξει έναν κακό χαρακτήρα στον “James Bond”.

«Δεν θα είναι ο χαρακτήρας, αλλά αναγνωρίζουν την ένταση και τον σεβασμό του και θέλουν να δουλέψουν μαζί του για έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα για την επόμενη ταινία», είχε αναφέρει πηγή της Sun.

«Φυσικά, αν κάποιος μου έλεγε: “Θέλεις να παίξεις τον James Bond;” Θα έλεγα, “Ναι!”. Eίναι συναρπαστικό για μένα. Αλλά δεν είναι κάτι που έχω εκφράσει, όπως “Ναι, θέλω να γίνω ο μαύρος Bond. Απλώς απογοητεύεσαι όταν κάνεις τους ανθρώπους να λένε “Δεν μπορεί” λογω χρώματος», είχε δηλώσει ο Irdis Elba.

Ωστόσο, κι άλλοι ηθοποιοί φημολογείται πως διεκδικούν τον ρόλο του Bond, με τον Tom Hardy να είναι ένας εξ’ αυτών. Επιπλέον, οι Regé-Jean Page και Lashana Lynch, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελευταία ταινία του Bond, ενδέχεται επίσης να πάρουν τον εμβληματικό μανδύα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ