Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα και τα νυχτερινά μαγαζιά, ανοίγουν σταδιακά.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα άνοιξαν και οι χώροι εστίασης, ενώ δόθηκε και το πράσινο φως από την Κυβέρνηση της χώρας ώστε τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ να ανοίξουν από την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Ο πρώτος που θα ανοίξει μετά την “καραντίνα” δεν είναι άλλος από τον Νίκο Βέρτη.

Ακολουθήστε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα των celebrities

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Ιουνίου στο ΥΤΟΝ, και είναι έτοιμος να διασκεδάσει το κοινό που θα τον επισκεφτεί.  Μαζί του και τρεις Κύπριες τραγουδίστριες, το pop icon Ελευθερία Ελευθερίου, η ανερχόμενη και πολυσυζητημένη Έλενα Παπαναγιώτου και η ταλαντούχα Χάρις Σάββα, αφού από ότι φαίνεται δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς Κυπριακή παρουσία και πολυτάλαντους καλλιτέχνες.

 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αλλά έχοντας και την οροφή ανοιχτή, θα χαρίσει μοναδικές, καλοκαιρινές βραδιές.

Δείτε την ανακοίνωση

«Ο Νίκος Βέρτης στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho… Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠», 

https://www.instagram.com/p/CBBVRp3Ha5I/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ