Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα της βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει μια αποχή από την μικρή οθόνη.

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς ανήκε στον ΣΚΑΪ και παρουσίαζε την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Στην τελευταία σεζόν της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” υπήρξε έντονος κοινωνικός σχολιασμός. Υπήρξαν στιγμές που ζορίστηκα πολύ να βγω και να κάνω αυτό που κάνω, γι’ αυτό και μεταποιήθηκε από τα Τέμπη. Ένα κομμάτι τις περισσότερες ημέρες της εκπομπής είχε να κάνει με το κοινωνικό σχόλιο, όχι το πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικοποιημένος. Ήταν δική μου ανάγκη αλλά και της ομάδας που το συζητούσαμε ότι “παιδιά, δεν γίνεται να μην πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε”. Δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ, είναι ωραία η ευκαιρία που μου έχει δοθεί», ανέφερε.

Ακομα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε: «Ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, με Πισπιρίγκου, Τέμπη, άδειασε το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου. Το αποφάσισα 6 μήνες πριν τελειώσει η σεζόν, το ‘πα και το έκανα, αλητεία! Οι δικοί μου άνθρωποι δεν το πίστευαν, έβλεπαν ότι τους έλεγα ότι δεν μπορώ να μπω σε αυτό το τριπάκι του χρόνου. Δεν μπορώ, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω στον αέρα, πνιγόμουν. Εγώ πήρα την απόφαση και κάπως πήγαινε μετά μόνη της».

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε, λέγοντας: «Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. “Νίκο μου, ακούσαμε ότι είσαι κουρασμένος, να σου κάνουμε μία πρόταση” μου είπαν. Ήταν πολύ γλυκείς, έπρεπε να πω ότι σταματάω για να είναι».

Κεντρική εικόνα: NDP

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ