Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, Εύας, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μια φωτογραφια των τεσσάρων παιδιών του και ένα μήνυμα γεμάτιο αγάπη για εκείνα. Ο δημοσιογράφος είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με την Κρίστη Τσολακάκη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω!», έγραψε στη λεζάντα του.

Με αφορμή την επέτειο γάμου τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αναφέρει σε ανάρτησή του: «Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Την λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου!».

 Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Ιουνίου του 2004 και η Κρίστη Τσολακάκη έλαμπε στο εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει. «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω», είχε δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής του «Ενώπιος Ενωπίω».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ