Η θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στη χώρα μας μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη μεγάλη. Πλήθος κόσμου εκφράζει ασταμάτητα τη δυσαρέσκειά του και τη στεναχώρια του για το συμβάν που στέρησε τη ζωή συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων νεαρά παιδιά, ενώ τραυματίες παλεύουν και άνθρωποι αγνοούνται.

Ο Νίκος Αλιάγας με μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτύπωσε το αίσθημα της “σιωπηρής Ελλάδας”, όπως ανέφερε στη λεζάντα του στιγμιοτύπου που μοιράστηκε.

Ο παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης τράβηξε την εν λόγω εικόνα με ένα δέντρο να πρωταγωνιστεί και σε ασπρόμαυρο τόνο.

Τέμπη
“Η σιωπηρή Ελλάδα”, έγραψε

Περισσότεροι από 40 είναι οι νεκροί που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα μετά την σύγκρουση των δύο τρένων, το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη. «Υπάρχει το τεράστιο θέμα της αναγνώρισης των θυμάτων και την αγωνία των γονιών που αναζητούν μία απάντηση για την τύχη των παιδιών τους. Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό», είχε αναφέρει γιατρός του Νοσοκομείου της Λάρισας μεταξύ άλλων.

 «Όλοι ήταν κάτω από 25 ετών. Οι 9 στους 10 ήταν κάτω από 25. Είναι οι φοιτητές που επέστρεφαν στο πανεπιστήμιο. Είναι τα παιδιά μας. Όλη τη νύχτα έφερναν τα παιδιά μας για ένα τροχαίο που είναι αδικαιολόγητο σε οποιαδήποτε χώρα, ακόμα και στη δική μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ