Καλεσμένος στο πλατό του Happy Day βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας σήμερα και ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του «Σασμού» μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha!

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό. Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτονώνονται. Υπάρχει κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό, γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Πλέον πραγματικά θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα τώρα. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους».

Για τη σχέση του Νικηφόρου με τον Μανώλη: «Ο Νικηφόρος είναι πάντα δίπλα στον κολλητό του. Τον στηρίζει, τον βοηθάει και αυτό θα κάνει και τώρα. Αν ήταν δύσκολο να του πει την αλήθεια τόσο καιρό, τώρα είναι ακόμα πιο πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ