Το χθεσινοβραδινό «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή τίμησε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν.

Ο Θάνος Καλλίρης ο Χρήστος Δάντης ήταν μερικοί από τους τραγουδιστές που ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας τραγούδια τους.

Ο πρώτος μάλιστα είπε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της δεκαετίας του 90’, ενώ με το κομμάτι “Ο Παλιός είναι αλλιώς” βρέθηκ στο νούμερο 3.

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο «Chart Show» το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού προέβη σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη.

Τι είπε για τον Θάνο Καλλίρη

«Ο Θάνος την ιστορία του “Ο παλιός είναι αλλιώς την είπε”; Πως γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Δεν την είπε γιατί δεν τη ξέρει. Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος, 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε, γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή για ντουέτο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ; Γιατί τότε εκείνη την εποχή που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος.

Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα… Παρέμεινα πιστή. Ακούστε τι λέει το τραγούδι: “Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός. Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό, καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό”. Έγραψα ό,τι ζούσα. Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό. Τότε δε μπορούσα να στο πω. Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι» είπε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας έτσι πώς εμπνεύστηκε τους στίχους για το τραγούδι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ