Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μιλώντας πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τους ψίθυρους γύρω από το όνομά του αλλά και τη νέα του ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλλου ανέφερε για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έχοντας  την εκτίμηση από όλους κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Νιώθω ευλογημένος, τυχερός, ευγνώμων για όλα όσα πέτυχα στο ποδόσφαιρο. Θα ήταν το ιδανικό να κρεμάσω τα παπούτσια μου, φορώντας την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου αγωνιζόμενος μέσα στα γήπεδα.”

Ο Νεκτάριος “έσπασε τη σιωπή του” και για το χωρισμό του αναφέροντας για πρώτη φορά την προσωπική μάχη που έδωσε για να παραμείνουν ζευγάρι, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Το χωρισμό το διαχειρίστηκα με το να δω την επόμενη ημέρα και τα παιδιά μου. Αν και είναι δύσκολο να χωρίζεις με τρία παιδιά εντούτοις νιώθω καλά και κάνω όσα περισσότερα μπορώ για τα παιδιά μου. Δεν ξέρω αν ήταν και για τους δυο η καλύτερη λύση ο χωρισμός αλλά για τα παιδιά ήταν σίγουρα. Ο χωρισμός είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και νιώθω πολύ ήρεμος μέσα μου, έκανα τα πάντα για να αποφευχθεί. Ο καθένας πήρε την απόφαση και εγώ πήρα την δική μου. Αν ο άνθρωπος νιώσει ότι έκανε τα πάντα μέσα του, τότε ο χωρισμός είναι εύκολη υπόθεση. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ περιορισμένη. Όταν θα έρθει η επόμενη σχέση, θα την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Ενώ εκμυστηρεύτηκε για τους ψίθυρους και τα ψέματα που ακούγονται για αυτόν, τονίζοντας:

«Αυτή τη στιγμή τα παιδιά μου έχουν την προτεραιότητα μου. Βρίσκω ποιοτικό χρόνο για τα παιδιά μου. Μέχρι σήμερα έχω ακούσει αρκετά ψέματα και gossips για μένα. Το έχω ζήσει και πιο παλιά και δεν με ενοχλεί. Αλλά είναι παιδιά στη μέση. Με ενοχλεί το ψέμα πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Για το ψέμα έχω χαλάσει σχέσεις με ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά μου. Είναι λόγος για να μην ξαναμιλήσω σε κάποιον. Αυτοί που λένε τα ψέματα, ξέρουν ότι είναι ψέματα. Στην Κύπρο μπαίνουν σάλτσες τρελές και ο καθένας λέει ότι ξέρει. Δεν έχω να δώσω απάντηση σε κανέναν. Οι δικοί μου ξέρουν, μόνο στα παιδιά μου θα λογοδοτήσω. Με έπαιρναν άνθρωποι δικοί μου και μου έλεγαν “ρε, κάνε κάτι”. Δεν με ενδιαφέρει αν η σιωπή μου έδινε περισσότερο… τροφή. Πήρα τα παιδιά μου και τους είπα «αν ακούσετε κάτι για τον πατέρα ή για τη μητέρα σας, πρέπει να έρθετε να μιλήσουμε».

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ετοίμασε με σθένος και όραμα το 1o Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό στην Κύπρο – Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY), στις 9 και 10 Απριλίου 2022.

Για πρώτη φορά στο νησί μας, θα διοργανωθεί το συνέδριο Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY), με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων και μηχανισμών, για την ψυχική υγεία αθλητών και προπονητών στην Κύπρο. Το συνέδριο θα αποτελέσει πλατφόρμα συζήτησης όσον αφορά την ψυχική υγεία στον αθλητισμό και παράλληλα, θα δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο, πλάνο δράσης, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν περίπου 350 προπονητές, μέλη του Ε.Σ.Υ.Α.Α και του ΑΓΟ, αλλά και 30 άτομα τα οποία έχουν σημαντικό στρατηγικό ρόλο να διαδραματίσουν στο χώρο του αθλητισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ