Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μιλώντας πρώτη φορά το επόμενο βήμα στη ζωή του και για το συνέδριο που ετοιμάζει.

Ο ίδιος μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλλου ανέφερε για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έχοντας  την εκτίμηση από όλους κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Νιώθω ευλογημένος, τυχερός, ευγνώμων για όλα όσα πέτυχα στο ποδόσφαιρο. Θα ήταν το ιδανικό να κρεμάσω τα παπούτσια μου, φορώντας την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου αγωνιζόμενος μέσα στα γήπεδα.”

Ενώ στη συνέχεια τόνισε:

Έχουμε ένα συνέδριο 9 και 10 Απριλίου το πρώτο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό στην Κύπρο με τον ΚΟΑ και την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για να σπάσουμε το στίγμα για την ψυχική υγεία με εκλεκτούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για το κομμάτι αυτό στον αθλητισμό.

Δείτε όσα είπε στο 4ο λεπτό

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ετοίμασε με σθένος και όραμα το 1o Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό στην Κύπρο – Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY), στις 9 και 10 Απριλίου 2022.

Για πρώτη φορά στο νησί μας, θα διοργανωθεί το συνέδριο Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY), με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων και μηχανισμών, για την ψυχική υγεία αθλητών και προπονητών στην Κύπρο. Το συνέδριο θα αποτελέσει πλατφόρμα συζήτησης όσον αφορά την ψυχική υγεία στον αθλητισμό και παράλληλα, θα δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο, πλάνο δράσης, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν περίπου 350 προπονητές, μέλη του Ε.Σ.Υ.Α.Α και του ΑΓΟ, αλλά και 30 άτομα τα οποία έχουν σημαντικό στρατηγικό ρόλο να διαδραματίσουν στο χώρο του αθλητισμού.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Συνέδριο προσφέρεται και σε live streaming ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους υπόλοιπους εκτός από ΑΓΟ ΕΣΥΑΑ και ποδοσφαίρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ