Όταν κυκλοφόρησε η ταινία 365 Days στο Netflix πριν δύο χρόνια, δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατηγόρησαν την παραγωγή και το δίκτυο, ότι ωραιοποιεί μια σχέση εξαναγκασμού ανάμεσα σε έναν βίαιο απαγωγέα και το θύμα του που… τον ερωτεύεται.

Το φιλμ ωστόσο βρέθηκε στο Top 10 των περισσότερων χωρών που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα και στις 27 Απριλίου θα κάνει η πρεμιέρα η δεύτερη ταινία, που θα έχει τίτλο «365 Days: This Day» (365 Μέρες: Αυτήν την Ημέρα).

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει και πάλι στον Μικέλε Μορόνε η φήμη του οποίου εκτοξεύθηκε μετά τη συμμετοχή του στην αμφιλεγόμενη ταινία. Στο πλάι του γοητευτικού αρχιμαφιόζου Μάσιμο, θα επιστρέψει η ηθοποιός Άννα-Μαρία Σιέκλουτσκα, που υποδύεται τη Λάουρα.

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, στο «365 Days: This Day» θα δούμε κι άλλα γνώριμα πρόσωπα, όπως η Όλγα, κολλητή και στενή φίλη της Λάουρα (Μαγκνταλένα Λαμπάρσκα), ο Ντομένικο (Όταρ Σαραλίντζε), το έμπιστο δεξί χέρι του δον Μάσιμο, μαζί με νέες παρουσίες, όπως ο γοητευτικός Νάτσο (Σιμόνε Σουζίνα).

Στην επίσημη σύνοψη του σίκουελ, η Λάουρα και ο Μάσιμο επιστρέφουν και είναι πιο καυτοί από ποτέ. Αλλά το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού περιπλέκεται, λόγω των οικογενειακών δεσμών του Μάσιμο και ενός μυστηριώδους άντρα που μπαίνει στη ζωή της Λάουρα για να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της, με οποιοδήποτε αντίτιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ