Ο Μάκης Τσέλιος βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη σχέη του με τονΒιλλυ Βο, με τον δημοφιλή σχεδιαστή μόδας να διηγείται το love story τους.

«Ήταν Μάιος με ανθισμένες νερατζιές και λέω “τι ωραία που μυρίζουν”. Γυρνάει να με δει και μού λέει “πράγματι”. ”Εσύ ποιος είσαι; Ο Βασίλης;” Τον ρώτησα. Τον είχα δει στον Πειραία. Ήταν ένα ωραίο παιδί και συνεσταλμένο. Ήταν 17 ο Βασίλης, εγώ 26 ετών. Κάποια στιγμή ξαναβρεθήκαμε και εκείνη τη στιγμή είπαμε…Ήταν τόσο ερωτεύσιμος, από τους πάντες. Από άντρες, γυναίκες, γιαγιάδες, παππούδες. Σε σταματούσε η ομορφιά του. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί μου. Και λέω αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον βοηθήσω να ανθίσει».«Τον ερωτεύτηκες;» τον ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και εκείνος απάντησε: «Ε ναι, δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αλλά το ξέρει ο κόσμος. Θα έκανα παρέα 5… 7… 17 χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν ήταν δικός μου άνθρωπος; Ήταν δικός μου άνθρωπος».

«Ο Βασίλης ήταν καλλονός. Η ζωή τότε είχε ελπίδα», τόνισε σε άλλο σημείο ο Μάκης Τσέλιος. Ακόμα, ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι ο Billy Bo έκρυβε την καταγωγή του και σημείωσε ότι επιθυμούσαν να αλλάξουν το τοπίο της μόδας. «Φοβόταν. Τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήταν σα ρετσινιά ότι έμενες στα Καμίνια. Είχαμε δημιουργήσει ένα θολό τοπίο», ανέφερε ο Μάκης Τσέλιος.
Ο Μάκης Τσέλιος κατά τη διάρκεια της συνεντευξής του, δήλωσε πως έκανε τα πάντα για να κρατήσει στη ζωή τον Billy Bo: «Δεν είχε δύναμη προσωπική γι’ αυτό ήταν γαντζωμένος επάνω μου μέχρι τέλους, δηλαδή εννιά μήνες που ταλαιπωρήθηκε με την ασθένεια, που άλλοι θα φεύγανε σε 15-20 μέρες, αλλά έκανα ό,τι ήταν δυνατό στον κόσμο ολόκληρο και στη Γαλλία και στην Αμερική. Τον πήγα όπου ήταν καλύτερα, προσπαθώντας να τον βοηθήσω». Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Billy Bo έφυγε στα χέρια του, ενώ αποκάλυψε πόσο ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

Ο Μάκης Τσέλιος για τον Billy Bo


Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ