Ο Λούης Πατσαλίδης με αίσθημα ευθύνης στο κοινό που τον θαυμάζει και τον παρακολουθεί μέσα από τις παραστάσεις του και αφουγκραζόμενος όλες τις εξελίξεις και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο, αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις του “Έξω Φρενών”.

Διατηρώντας ψύχραιμη αντίδραση, ο γνωστός stand up comedian, έχει προβεί σε ανάλογα μέτρα, δίνοντας και μια φιλανθρωπική χροιά και στήριξη μέσα από την ανακοίνωσή του.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Λούη Πατσαλίδη:

Αγαπητοί φίλοι,

Λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του κορονοϊου (Covid-19) και τις ανησυχίες πολλών συμπατριωτών μας πήρα την απόφαση να ακυρώσω τις παραστάσεις του “Έξω Φρενών” για όλο το μήνα Μάρτιο σε όλες τις πόλεις καθώς και τις 2 παιδικές παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσια 15 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα σε συνεργασία με τον σύνδεσμο αστυνομίας Κύπρου.

Είναι απόλυτα κατανοητό το γεγονός ότι πολλοί φίλοι δεν νιώθουν άνετα να βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους με πολυκοσμία αυτή την περίοδο και είναι ΕΥΘΥΝΗ μας, να προχωρούμε σε ανάλογες προληπτικές ενέργειες στον βαθμό που μας αναλογεί.

Όσον αφορά τα γυρίσματα του Louis Night Show, αυτά συνεχίζονται κανονικά κάθε Τρίτη, έχοντας όμως ένα μάξιμουμ αριθμό κοινού, σε χαμηλότερους αριθμούς απότι συνήθως ούτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερο έλεγχο υγιεινής. Για αυτό το λόγο, θα διατίθενται 100 αντί 600 εισιτήρια για τα επόμενα γυρίσματα. Είμαστε εξ’ αυτών που στηρίζουν τις ψύχραιμες αντιδράσεις στις εξελίξεις και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα με σοβαρότητα (και φυσικά, με χιούμορ επί των οθονών σας).

Ο προγραμματισμός για τον μήνα Απρίλιο θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες ανάλογα με τις εξελίξεις.

Λούης Πατσαλίδης
& Η ομάδα του LNS

Υστερόγραφο:

Για τις παιδικές παραστάσεις όσοι φίλοι αγόρασαν εισιτήριο μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99551003 και 99567370 για διευθέτηση επιστροφής των χρημάτων τους! Όσοι δεν επιθυμούν επιστροφή χρημάτων το συνολικό ποσό θα γίνει εισφορά στο σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια Ευχή» και στον «Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ