Μετά την είδηση του διαζυγίου του, ο Ricky Martin φέρεται να ζητά την κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό του, Jwan Yosef.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το PEOPLE, ήταν o τραγουδιστής που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Τετάρτη, 5 Ιουλίου, ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια, αναφέροντας την ημερομηνία του χωρισμού ως «TBD» (θα καθοριστεί). Ανέφερε επίσης τον λόγο του χωρισμού τους μετά από έξι χρόνια: «Ασυμβίβαστες διαφορές».

Ο Ricky Martin φέρεται να επιδιώκει την κοινή επιμέλεια των δύο μικρότερων παιδιών του, Λουτσία και Ρεν, ενώ θα συνεχίσει να μεγαλώνει τα δίδυμα Ματέο και Βαλεντίνο μόνος.

ricky martin
Η αίτηση δείχνει επίσης ότι ο Ricky Martibn θα πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη στον Yosef ενώ ο τραγουδιστής δεν έχει ακόμη «προσδιορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των χωριστών περιουσιακών υποχρεώσεων κάθε μέρους» σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία βασίζονται στην προγαμιαία συμφωνία τους.

Ο Μάρτιν σημείωσε επίσης ότι «δεν υπάρχουν τέτοια περιουσιακά στοιχεία ή χρέη που γνωρίζω» ώστε το δικαστήριο να τα μοιράσει μεταξύ των δύο μερών. Ο Ricky Martin θα δώσει διατροφή στον Jwan, αλλά θα πληρώσει και τις αμοιβές του δικηγόρου του στη διαδικασία διαζυγίου, σύμφωνα με το έγγραφο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Instagram το 2015 και άρχισαν να βγαίνουν έξι μήνες μετά τη συνάντησή τους στο Λονδίνο. Αρραβωνιάστηκαν το 2016 και ανακοίνωσαν τον γάμο τους τον Ιανουάριο του 2018 και σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Αυγούστου 2017.

photos: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ