Η Ριάνα εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της στο Super Bowl 2023, ωστόσο δεν πληρώθηκε για την performance της sto di;ashmo σηο.

Στις 12 Φεβρουαρίου η super star, η οποία με την εμφάνισή της στο NFL ανακοίνωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν έλαβε μισθό. «Δεν πληρώνουμε τους καλλιτέχνες», είπε η εκπρόσωπος του NFL Τζοάνα Χάντερ στο Forbes το 2016. «Καλύπτουμε μόνο τα έξοδα και το κόστος παραγωγής», συμπλήρωσε.

Η Ριάνα δούλεψε πολύ για το show της στο National Football League, ενώ παρουσίασε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως τα “Diamonds”, “Umbrella” και “Pour It Up”, με το κόκκινο outfit. Η Ριάνα αποκάλυψε επίσης ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της από τον A$AP Rocky.

ριάνα

Ο A$AP Rocky, ο οποίος καλωσόρισε ένα αγοράκι με την τραγουδίστρια τον Μάιο, ξεκαθάρισε ότι ήταν κάτι παραπάνω από θαυμαστής της ερμηνείας της.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter του NFL στις 12 Φεβρουαρίου, ο A$AP χαμογελούσε ενώ παρακολουθούσε τη Ριάνα να τραγουδά. Ο 34χρονος απαθανατίστηκε να καταγράφει την performance της με το τηλέφωνό του και να την επευφημεί ενθουσιασμένος.

Οι θαυμαστές της star εντυπωσιάστηκαν με το stage performance της και η διάσημη τραγουδίστρια έγινε το απόλυτο viral, καθώς είχε να εμφανιστεί στη σκηνή 2 χιλιάδες μέρες!

H τραγουδίστρια ήταν εκπληκτική και παρά το ότι διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνή της έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κάνοντάς μας να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της! (Δες το show της ΕΔΩ)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ