Ο Γιώργος Λιβάνης το βράδυ της Τετάρτης (25/11) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα είχαν ειπωθεί για εκείνον και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στον χώρο της μουσικής τα τελευταία οχτώ χρόνια, αλλά το ευρύ κοινό τον έμαθε μέσα από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι όταν εκείνη πήγε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιβάνης από την πλευρά του δεν έχει απαντήσει επίσημα σε κανένα από τα δημοσιεύματα, ενώ ξεκαθάρισε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να θέσω σε κίνδυνο την δουλειά μου. Όπως είχαμε πει και μαζί και θα το πούμε και τώρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Οπότε δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά που έχουμε πει μαζί και τα λέμε τώρα. Όλοι κάπως ξεκινάνε στο να τους γνωρίσει ο κόσμος. Εγώ είμαι οκτώ χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι όμως ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να ένιωθα άσχημα αν μαθαίνει κάτι ο κόσμος για μένα. Συμπονώ τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται και όλο αυτό το πράγμα με κράταγε στο σπίτι μου»

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ