Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδέχτηκαν τον γιο τους στη ζωή και ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε με τους followers του τα πρώτα λόγια του μετά το ευτυχές γεγονός.

Ο ίδιος αποκάλεσε τον γιο του «φιλαράκι» και κρατώντας ένα μπαλόνι κοινοποίησε μια εικόνα του, αλλά και ένα μήνυμα προς το κοινό που τον ακολουθεί.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαρακι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση» είχε τονίσει η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία», είχε δηλώσει στο περιοδικό HELLO! και στη Σόνια Μαγγίνα η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη δημοσιότητα που επέρχεται λόγω της δουλειάς και του δεσμού της με τον σεφ.

Όσο για τα social media, η ηθοποιός είχε επισημάνει στην ίδια συνέντευξη: «Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ