Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αποδείξει, σε όλη την εικοσαετή καριέρα του στο μπάσκετ, ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του NBA όλων των εποχών, αλλά έφτασε ακόμα πιο ψηλά, όταν έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών του αθλητικού οργανισμού, τιμή που προηγουμένως είχε Kareem Abdul-Jabbar για 39 χρόνια.

Ο star των Lakers έπαιζε κόντρα στην Oklahoma City Thunder στις 7 Φεβρουαρίου, όταν έσπασε το ρεκόρ με ένα σουτ 2 πόντων στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου δεκαλέπτου. Εκεί για να τον υποστηρίξουν ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ, καθώς και πολλές διασημότητες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είχε τη γυναίκα του και τα παιδιά του να τον παρακολουθούν ενώ γράφει ιστορία.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει μια ιστορία αγάπης τόσο επική όσο η καριέρα του. Αυτός και η σύζυγός του Σαβάνα είναι μαζί από τότε που ήταν στο γυμνάσιο, ενώ και οι δύο κατάγονται από το Άκρον του Οχάιο.

Πντρεύτηκαν το 2013, όταν εκείνος ήταν 28 ετών και εκείνη 26, πραγματοποιώντας τον γάμο τους στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Ο ΛεΜπρόν και η Σαβάνα έχουν τρία παιδιά, τον 18χρονο LeBron “Bronny” James Jr., τον 15χρονο Bryce Maximus, και τον 8χρονο Zhuri Nova.

ΛεΜπρόν Τζέιμς

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Μέρα με τη μέρα η σκληρή δουλειά, η θυσία και ο επαγγελματισμός που βάζεις… Ξέρω ότι αυτό δεν ήταν κάτι που σχεδίαζες να κάνεις, αλλά το κάνεις και πρέπει να συγχαρείς τον εαυτό σπυ, θα έπρεπε γιορτάσεις. Αξίζεις όλο τον σεβασμό. Δεν θα μπορούσε να συμβεί σε έναν καλύτερο, πιο αφοσιωμένο άνθρωπο. Σε αγαπώ», ανέφερε η σύζυζγός του, Σαβάνα.

Οι δύο γιοι του έχουν εκφράσει την τάση τους να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανυπομονεί να συμβεί.

Μόλις πέρυσι, συζητώντας το δικό του μέλλον στο μπάσκετ, ο ΛεΜπρόν υποστήριξε ότι τουλάχιστον θα περίμενε μέχρι να παίξειμε τον γιο του πριν αποσυρθεί, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί τη σεζόν 2024-2025, λέγοντας στο The Athletic: «Η τελευταία μου χρονιά θα παιχτεί με τον γιο μου. Όπου κι αν είναι ο Bronny, εκεί θα είμαι κι εγώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ