Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μοιράστηκε φωοτγραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι αληθινή χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Οι κοινές μας αξίες, που αντηχούν ίσως λίγο περισσότερο εδώ, τη γενέτειρα της δημοκρατίας, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις πολύ πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και η νεολαία μας. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω ξανά σύντομα», ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης με τη οικογέειά του, ενώ επισκέφτηκε και τη Σίφνο για ολιγοήμερες διακοπές.

ομπάμα
Σχετική ανακοίνωσή για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα δημοσίευσε το ίδρυμα του πρώην προέδρου «Obama Foundation» στην οποία αναφέρεται: «Τον Ιούνιο 2023, το πρόγραμμα Obama Foundation Leaders διοργανώνει συνέδριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και των 105 Obama Leaders, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα».

«Η διοργάνωση του συνεδρίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων του προγράμματος, με σκοπό την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κλάδους, και να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα ως μέλη του διεθνούς δικτύου ηγετών του Obama Foundation» σημειώνεται. «Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), καταλήγει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ