Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” θα φιλοξενηθεί τηλεοπτικά χθες το βράδυ ο Κωστής Μαραβέγιας και το “Happy Day” μας έδωσε μια γεύση όσων θα παρακολουθήσουμε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όπως είναι λογικό αναφέρεται στον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, και εξομολογείται ότι ο γάμος του ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις… Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμόζεσαι με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε: «Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε διότι είναι ωραίο. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω (γέλια). Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, μια στιγμή που μοιράζεται με ανθρώπους που αγαπάει και είναι γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή».

Τέλος, ο καλλιτέχνης υπογράμμισε ότι αυτή η στιγμή τους ήταν η πιο χαρούμενη της ζωής του: «Έχει κάτι με την πρώτη συνάντηση… Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι σαν την πρώτη φορά που βγαίνεις με τον άνθρωπό σου. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό, αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Οι συναντήσεις είναι το παν. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ