Στην χθεσινή βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”, ήταν καλεσμένος ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος καλέστηκε για να μιλήσει για την καριέρα και την ζωή του.

Ιδιαίτερη εντύπωση δε, έκανε η κουβέντα που είχε με την παρουσιάστρια σχετικά με την περίοδο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η διάγνωση του καρκίνου είχε γίνει εντελώς τυχαία σε μία επίσκεψή του στον οδοντίατρο.

Μέσα σε δύο μόλις μήνες κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, έχασε πολλά κιλά, αλλά όπως τόνισε, δεν θα άφηνε τον εαυτό του να καταρρεύσει:

Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του, όταν περιέγραψε την στιγμή που εξομολογήθηκε στους συναδέλφους του τη σοβαρότητα της ασθένειας του.

Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ