Στην εκπομπή του “Έλα χαμογέλα” μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Billy Bam Bam”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επανένωση των ONE και την πρόταση που δεν προχώρησε για να βρεθεί εκ νέου στη σκηνή της Eurovision, μιλώντας για ηλικιακό ρατσισμό που ακούστηκε. Συγκεκριμένα ανέφερε:

 Eίναι ωραία η επιλογή της Stefania και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Είμαστε δίπλα της. Εκπροσωπεί τη χώρα μας και έτσι πρέπει να είμαστε. Η Μαργαρίτα Μάτσα και η MINOS EMI ήθελε το νέο μου τραγούδι, το “Billy Bam Bam” να το στείλουν στην ΕΡΤ και να το προτείνουν για την Eurovision. Eίχε δημιουργηθεί μια παραφιλολογία ότι μπήκαμε σε ανταγωνισμό και προσπαθούσαμε να πάμε εμείς. Δεν κάναμε τίποτα, απλά έγινε μια πρόταση. Όλοι το θέλαμε και αν γινόταν καλώς, αν δεν γινόταν δεν ήταν αυτοσκοπός. Δεν δημιουργήθηκε το τραγούδι για αυτό τον λόγο.

Υπάρχει ένας ρατσισμός ηλικιακός σε σχέση με την Eurovision που μόνο στη χώρα μας ισχύει και δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε εμείς οι Έλληνες αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κανένας που να ορίζει ότι πάνε μόνο οι νεαροί στην Eurovision. Μπορεί να πάει όποιος θέλει και να πάει καλά! Για όνομα του Θεού, ξεκολλήστε από αυτό το πράγμα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ