Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σεβόμενος τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας μένει σπίτι προκειμένου να βοηθήσει στο να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έχει σταματήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν και παραμένει σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ήθελε να προτρέψει τους followers του να παραμείνουν στο σπίτι και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις!

Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας!
__
Μένουμε σπίτι λοιπόν … & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! ▪️KEEP CALM & STAY HOME

 

View this post on Instagram

 

Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! — Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! __ Μένουμε σπίτι λοιπόν … & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! ▪️KEEP CALM & STAY HOME! #KeepCalm #StayHome #Covid2019

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on

Όσο περνούν οι μέρες ο ταλαντούχος τραγουδιστής συνεχίζει να μένει στο σπίτι αλλά φυσικά δεν είναι μόνος, έχει παρέα τους δύο τετράποδους φίλους του, που του κρατάνε την καλύτερη συντροφιά.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ