Ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός ταινιών και τώρα, συγγραφέας κόμικς. Υπάρχει κάτι που ο πολυτάλαντος Κιάνου Ριβς δεν μπορεί να κάνει;

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ θα συνεργαστεί με τον Matt Kindt, τον πιο γνωστό συγγραφέα κόμικ, συνεργάτη επί χρόνια των New York Times για να δημιουργήσει μια σειρά κόμικς 12 τευχών, με τον τίτλο “BRZRKR που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο”

Την εικονογράφηση θα κάνει ο Alessandro Vitti και η διανομή τους θα γίνει μέσω του Boom από όπου έχουν δημοσιευτεί επίσης τα “Power Rangers” και “Bill and Ted”, τα κόμικς που επικεντρώνονται σε έναν βίαιο ημίθεο που περιπλανιέται στη γη, αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με την ύπαρξή του.

Το “BRZRKR” θα είναι μια σειρά 12 τευχών κόμικ και κεντρικό ήρωα έναν πολεμιστή που εργάζεται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο οποίος αφού περιπλανήθηκε στον κόσμο για αιώνες, αποφασίζει να εργαστεί για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πολεμήσει σε πολύ βίαιες μάχες και πολύ επικίνδυνες αποστολές.

Όπως ανέφερε ο Ριβς σε δήλωσή του, “Μου άρεσαν τα κόμικς από τότε που ήμουν μικρό παιδί και νομίζω με επηρέαζαν σημαντικά στους ρόλους που έπαιζα”.

Ο 55χρονος σταρ περιέγραψε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την ομάδα των Kindt, Vitti, αλλά και του γραφίστα Bill Crabtree ως “ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ