Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ ακολούθησαν τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών τους Κόρτνεϊ και Κιμ Καρντάσιαν και τσακώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

Η απάντηση της Κάιλι την Κένταλ μετά τον τσακωμό τους ήρθε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία έλεγε ότι «Δεν είμαι αυταρχική, είμαι το αφεντικό».

 

View this post on Instagram

 

i’m not bossy i’m the boss??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα το ίδιο βράδυ όταν η Κάιλι φόρεσε ένα σύνολο που η Κόρτνεϊ είχε αφήσει την Κένταλ να δανειστεί. «Η Κάιλι μπαίνει σε ένα δωμάτιο και όλοι υποκλίνονται στην Κάιλι και την αφήνουν να φορέσει ό, τι θέλει» είπε η Κένταλ. Η Κάιλι αργότερα παραδέχεται στη μητέρα της Κρις και τον φίλο της Κόρεϊ Γκαμπλ ότι «έκλεψε το σύνολο της Κένταλ». «Ω, λες και το αξίζεις περισσότερο;» τη ρώτησε η Κάιλι.

Η Κένταλ είπε ότι η Κάιλι «κατέστρεψε τη βραδιά της» και όταν η Κάιλι είπε στον οδηγό να μην γυρίσει την Κένταλ σπίτι της, οι δύο αδερφές πιάστηκαν στα χέρια.

Η Κένταλ κατέληξε τελικά στο ίδιο αυτοκίνητο με τη μητέρα και τις αδελφές της κλαίγοντας και δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στην αδερφή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ