Η τελευταία ανάρτηση του Kanye West στα social media, αφήνει να εννοηθεί πως δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία μεταξύ αυτού και της πρώην σύζυγο του, Kim Kardashian.

Ο ράπερ, φαίνεται να προσπαθεί να λύσει τις διαφορές του μαζί της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους δημοσία, αφού στην ανάρτηση του αναφέρει:

 «Kim πάρε τα παιδιά μου από το Sierra Canyon (σχολείο που φοιτούν τα παιδιά) τώρα. Είναι ένα fake σχολείο για διασημότητες που χρησιμοποιούνται από το σύστημα».

Η διαφωνία του πρώην ζευγαριού σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών τους είναι γνωστή, αφού ο West, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με το σχολείο που έχει επιλέξει η τηλεπερσόνα για ντα παιδιά τους από τον Οκτώβριο του 2022.

«Το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν όλα τα παιδιά των διασημοτήτων και να τα ρίχνουν στο ίδιο σχολείο», υποστηρίζοντας ακόμη, ότι η διεύθυνση προσπαθεί να τα κατηχήσει», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο διάσημος ράπερ, ενώ κατά καιρούς έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να κάνει κανένα συμβιβασμό στην ανατροφή των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ