Νικητής του GNTM 3 ο Ηρακλής Τσουζίνοφ!

Το ανερχόμενο μοντέλο κατάφερε να προηγηθεί στη βαθμολογία των κριτών, αλλά και στις καρδιές του κόσμου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Παρασκευή και στην τρίτη τον Ανδρέα.

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή “Η φωλιά των κου κου” και μίλησε για όλα. Για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά και επίσημα πως χώρισε από την σύντροφό του, γιατί θέλει να επικεντρωθεί στην επαγγελματική του καριέρα.

“Γενικά είδα όλο αυτό τον χαμό που έγινε μετά την οντισιόν. Τρελάθηκα. Ακόμη δεν το πιστεύω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Το σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι και είπα και να μη νικήσω θα κάνω τις δουλειές. Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ