Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο νικητής του GNTM 3 μίλησε για τον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του Αγγελική, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

“Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μία πολύ όμορφη σχέση. Δηλαδή, μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν πραγματικά απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν που με έκανε να πω πως πρέπει να προχωρήσω“ δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μόδας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Συνειδητοποίησα πλέον την αξία μου και τους στόχους μου. Γιατί εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου” είπε με ειλικρίνεια.

Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που μιλούσαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του και περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια την πρώην κοπέλα του.

“Ξέρω ότι θα με στήριζε, θα ήταν δίπλα μου και θα με βοηθούσε σε κάθε μου απόφαση. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα. Ότι δεν θα είμαι δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια” σχολίασε, χαμογελώντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ