Μια συγκινητική εξομολόγηση θέλησε να κάνει το βράδυ της Τρίτης ο Νικόλας Ιωαννίδης.

Ο γνωστός Influencer του νησιού αποκάλυψε με ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες. Τι είναι αυτό; Δερματική αλλεργία, η οποία μπορεί να προέχεται (όπως του είπε ο γιατρός) από την τρίχα που έχει το γατάκι που υιοθέτησε στην προηγούμενη καραντίνα.

Ο ίδιος έγραψε πως αναμένει τις τελευταίες αναλύσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν θα πρέπει να αποχωριστεί τον Πασχάλη ή όχι.

“Από την Παρασκευή προσπαθώ να γράψω αυτό το post αλλά δεν μου βγαίνει. Μου είναι πολύ δύσκολο! Και επειδή τα μοιραζόμαστε όλα, ήθελα να μοιραστώ και αυτό. Γιατί χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια. Περιμένω κάποιες εξετάσεις Τετάρτη – Πέμπτη που θα δείξουν αν θα πρέπει να αποχωριστώ τον Πασχάλη μου ή όχι. (Γι’ αυτό έπινα κορτιζόνη τρεις μήνες). Δυστυχώς έχω δερματική αλλεργία και υποφέρω εδώ και αρκετούς μήνες. Αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω ούτε να το χωνέψω. Ο γιατρός μου όμως ήταν ξεκάθαρος. Μακάρι οι τελευταίες αναλύσεις να δείξουν κάτι άλλο”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ