Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κωνσταντίνος Αλέξιος

Τα διεθνή media, εδώ και ένα μήνα περίπου, αποκάλυψαν τη σχέση του 24χρονου εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την 36χρονη Poppy Delevingne. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή του διάσημου μοντέλου, Cara Delevingne φαίνεται ότι ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, που μέχρι πρότινος δεν είχαν επιβεβαιώσει.

Poppy Delevingne

Μετά τις πρώτες κοινές paparazzi φωτογραφίες, άνθρωπος που βρέθηκε κοντά τους περιέγραψε στη Daily Mail: «Οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Μέσω μιας νέας ανάρτησης του Κωνσταντίνου Αλέξιου, επιβεβαιώνει τη σχέση του με την όμορφη Poppy Delevingne. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο με την Poppy Delevingne σε έναν εξωτικό προορισμό, αποκαλύπτοντας έτσι πως πέρασαν μαζί τις διακοπές τους και επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους.

Δείτε την όμορφη δημοσίευσή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ