Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Good Job Nicky και ο ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης παραχώρησε μία συνέντευξη.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και όπως εκμυστηρεύτηκε της έχει γράψει όχι ένα, αλλά τρία τραγούδια. Μόνο που το ένα έχει κυκλοφορήσει. Σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, δήλωσε: «Τη βρίσκω απολύτως φυσιολογική. Μετά από 14 χρόνια, αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε, σηκώνεται». Και πρόσθεσε: «Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της, εδώ δεν μας είχε πει καν ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε κι είπε “πάω να κάνω τηλεόραση”».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική ζωή του, δήλωσε: «Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Την προστατεύουμε τη γυναίκα, δεν θέλω να μου τη φάνε, την λατρεύω».

«Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης στη σχέση μου. Ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Μελλοντικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά, δύο κόρες κι έναν γιο. Έχω σκεφτεί και τα ονόματα. Σοφία, Αντώνης, Αΐσα», δήλωσε κλείνοντας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ