Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Λιβάνης στην πρώτη του συνέντευξη στην Κύπρο, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Ο ίδιος μίλησε για τη νέα του επιτυχία αλλά και για όλα όσα δεν ξέραμε. Μεταξύ άλλων τόνισε:

“Eίναι η πρώτη μου συνέντευξη στην Κύπρο και είμαι πολύ χαρούμενος. Με τους Κύπριους έχω τεράστια αγάπη γιατί ότανα σπούδαζα στην Κρήτη, έκανα παρέα με Κύπριους. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να έρθω στην Κύπρο αλλά σύντομα θα έρθω να τραγουδήσω.

Πιστεύω στη φιλία ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έχω πολλές γυναίκες φίλες. Δεν μπορώ να κοιτάξω ερωτικά μια γυναίκα αν είναι με έναν φίλο μου. Δεν είναι όπως μια αντρική φιλία, αλλά φυσικά υπάρχει φιλία. Μου έχει τύχει να μπερδευτούν τα πράγματα με μια φίλη παλιότερα, δεν ήταν σωστό τελικά, και δυστυχώς σταμάτησε η φιλία που είχα.

Ο έρωτας κάνει τις αισθήσεις μας να διεγείρονται, οι σχέσεις (μικρές ως εμπειρία ή μεγάλες σχέσεις) με εμπνέουν και με βοηθούν. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολο μπορεί να σταθεί μια γυναίκα δίπλα μου. Εγώ, μπορεί να φύγω για 15 ημέρες και αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη αλλά “κούραση” μπορεί να υπάρξει φθορά. Δίνω όμως δεύτερες ευκαιρίες για να καταλάβει το καλούπι της ζωής μου και να με εμπιστευτεί για να μην νιώθει αβεβαιότητα και ζήλια.

Αυτό που με κερδίζει σε μια γυναίκα είναι το χαμόγελο της, η ενέργειά της και η επικοινωνία που θα έχω μαζί της, Αν με κερδίσει, αυτή για μένα είναι η πιο ωραία γυναίκα για μένα.

Ναι, έχω βρεθεί με άτομο από τα social media και έχω δώσει ευκαιρία σε μια κοπέλα. Τα social media τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και δυο χρόνια έλειπε η άμεση επαφή. “

Δείτε το βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ