Αποκαλύψεις για την σχέση Μαριαλένας – Λιβάνη “έδωσε” στο φως η ηθοποιός, Μαρία Αντουλινάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και εκμυστηρεύτηκε πως μίλησε με τον γνωστό τραγουδιστή για το εν λόγω ζήτημα, ο οποίος της αποκάλυψε τα μηνύματα που λάμβανε από την Μαριαλένα κατά τη διάρκεια που η ίδια ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε στην ηθοποιό, πως η Μαριαλένα μέχρι προ λίγο καιρό ήταν πολύ θερμή και του έστελνε φιλάκια και τρυφερά μηνύματα, κάτι που “καταρρίπτει” τις φημολογίες περί σχέσης με τον Κατσούλη;

Όπως ανέφερε:

“Στην τηλεόραση παρακολουθώ ό,τι προλαβαίνω. Έβλεπα και Survivor γιατί το έβλεπε η μαμά μου. Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: “Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα”. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ