Η κάμερα του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έκανε κάποιες νέες αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης, All Star Survivor.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες στην εκποπή της Φαίης Σκορδά, οι παίκτες που θα καταφέρουν να πάνε στον Άγιο Δομίνικο και να ζήσουν ξανά την ξεχωριστή εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης, θα πρέπει να περάσουν από κάποια εργομετρικά τεστ τα οποία θα αναδείξουν τη φυσική τους κατάσταση.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε αποκαλύψεις για το All Star Survivor

Ο Γιώργος Λιανός όμως, αποκάλυψε ότι πολλοί από τους παλιούς παίκτες είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν ξανά στο παιχνίδι ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση. «Η αίσθηση που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κορίτσια είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τα αγόρια. Έχουν κάνει εντυπωσιακά πράγματα και απ’ότι βλέπω από τη νύξη που δημιουργείται αυτή τη στιγμή, θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες. Πολύ αμφίρροπα αποτελέσματα στα κορίτσια. Και μπράβο τους γιατί είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.» παραδέχτηκε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και για πρόσωπα τα οποία στους προηγούμενους κύκλους του Survivor θεωρούνταν αδύναμοι, ενώ πλέον είναι έτοιμοι να διαψεύσουν αυτή τη φήμη. «Με έχει εκπλήξει αυτό, Είναι κάποιοι παίκτες που δεν τους περίμενα τόσο καλούς αλλά έχουν κάνει φοβερούς χρόνους.»ανέφερε ο ίδιος.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ