Ευδιάθετος και επικοινωνιακός ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πριν από τη συνέντευξη που έδωσε χθες στο Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον δημοσιογράφο να παρουσιάζει backstage υλικό από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Με το που έφτασε στο στούντιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε όσους τον υποδέχθηκα «καλώς σας βρήκα», με ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 να τον καλωσορίζει «στο σπιτικό μας», όπως είπε.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να περνά πίσω από τις κάμερες, χαιρετώντας και μέλη του συνεργείου, ενώ στο σημείο που περίμενε, έρχεται να τον προϋπαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας και έναν σύντομο διάλογο

«Καλώς ήλθες, πολύ αθλητικός», του λέει χαρακτηριστικά, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά με χιούμορ «κοίταξε, δεν είμαστε όλοι με κοιλιά, σαν εσένα».

«Εντάξει είσαι, ε; Γυμνάζεσαι ακόμα;», τον ρωτά ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Εννοείται, τώρα είναι που προλαβαίνω. Στην αρχή τους πρώτους δύο μήνες δεν προλάβαινα».

«Πας κάθε μέρα και γυμνάζεσαι;», ρωτά ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει «4-5 φορές την εβδομάδα». «Είσαι στα καλύτερά σου», σχολίασε ο «οικοδεσπότης» Λιάγκας, με τον ίδιο να απαντά «όχι».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν προτιμά να χρησιμοποιήσει ενικό ή πληθυντικό, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει: «Δεν θα σου πω πως να κάνεις τη δουλειά σου».

«Να σε πω Στέφανε;», συνέχισε να ρωτά ο Λιάγκας, με τον πολιτικό αρχηγό να του απαντά «Ναι, Στέφανε», λίγο πριν του συστήσει το σκύλο του, Φούσκα, τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε αγκαλιά.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ