Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ότι έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι σε πρόσφατη έξοδό τους ο παρουσιαστής δεν τον χαιρέτησε.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω», είπε για αρχή στη Μαρία Αντωνά και στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε ότι παρόλο που χαιρέτησε τον παρουσιαστή στην πρεμιέρα του “No Time to Die” εκείνος δεν αντέδρασε.

«Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τον σχολιασμό του για τον Αλέξη Παππά ως “Bachelor”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ