Σε δηλώσεις του για εκπομπή της Ελλάδας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε τέλος στην φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη μετά τις δηλώσεις της πρώτης για τον θεατρικό ρόλο στο παρελθόν τον οποίο υποδύθηκαν και οι δύο, σε διαφορετικές σεζόν της ίδιας παράστασης.

Ο ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα: «Φυσικά και το παρακολούθησα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή είπα ότι έχει γίνει πάρα πολύ συνταρακτικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, εννοώ δεν έχω καταλάβει πως έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά χωρίς να υπάρχει θέμα»

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όλη η ιστορία είναι ότι η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση “Το άνθος του κάκτου”, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά κι αυτήν, τελείωσε η σεζόν. Η Κατερίνα Γερονικολού πήγε έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν, πέρασε η παράσταση στην ιστορία. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Τώρα για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά ενώ δεν υπάρχει.

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν πήγε σε κανενός της θέση. Διάλεξε η Μιμή Ντενίση να κάνει έναν ρόλο, που έτυχε την προηγούμενη χρονιά να τον έχει κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και πριν η Βάσω Λασκαράκη. Με προβληματισμό το αντιμετώπισε, καταλήξαμε εφόσον δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ